Kipfilet met krieltjes en snijbonen

 

Hoofdgerecht voor 2 personen.

 Ingrediënten:
300 gram panklare snijbonen
zout en peper
125 gram kipfilet
100 gram MonChou
350 gram voorgekookte mini krieltjes
8 kerstomaatjes
20 gram boter
1 eetlepel paprikapoeder

 

Bereiding:
Kook de snijbonen in water met zout in 5 minuten beetgaar. Snijd de kipfilet in reepjes en bestrooi ze met zout en peper. Snijd met een nat mes de MonChou in blokjes. Snijd de kerstomaatjes doormidden. Verhit de boter in een wok of braadpan en bak de kipfilet 1 minuut. Voeg de krieltjes en de paprikapoeder toe en bak nog 2 minuten op hoog vuur. Zet het vuur laag, meng de snijbonen, de tomaatjes en zout en peper naar smaak erdoor en laat het gerecht nog 5 minuten, regelmatig omscheppend, bakken. Schep voor het serveren de blokjes MonChou erdoor.